Operari/a de neteja - Banyeres de Mariola (amb certificat de discapacitat ≥33%)

Jera Avanza Banyeres de Mariola

Inscripcions tancades

JERA AVANZA LEVANTE S.L. és una entitat que forma part d' un grup d' empreses amb una gran experiència empresarial dins del camp dels Recursos Humans, consolidada i constituïda sota criteris empresarials per tal de realitzar activitats productives i amb capacitat per actuar en un mercat amb alta competitivitat.

El nostre principal objectiu és proporcionar als treballadors discapacitats la realització d' un treball productiu i remunerat, adequat a les seves característiques personals i que facilite la integració laboral d' aquests en el mercat ordinari de treball.

JERA AVANZA LEVANTE S.L. neix l'any 2010 amb el ferm compromís d'integrar les persones amb discapacitat en l'entorn laboral col·laborant amb un col·lectiu en risc d'exclusió social i al qual brinda l'oportunitat de desenvolupament professional. Més de 50 empreses han dipositat la seva confiança per la seva gestió en matèria d' integració laboral.



Funcions

Limpieza de nave industrial: vaciado de contenedores, limpieza de pasillos, oficinas, aseos, zonas de maquinaria, etc.

S'ofereix

  • Jornada completa. Dilluns a divendres de 6:00h a 14:00h o 14:00h a 22:00h
  • Contracte foment d'ocupació, contracte cobertura interinitat, contracte de cobertura de vacances

Requisits

  • Imprescindible certificat de discapacitat igual o superior al 33%
  • Es requereix carnet de conduir i vehicle per desplaçar-se al centre de treball si no es resideix a Banyeres de Mariola
  • Experiència laboral en un lloc similar a l' ofertat almenys 3 mesos