Röchling

El Grup Röchling porta més de 200 anys configurant la indústria a escala internacional. Els nostres plàstics individualitzats transformen cada dia la vida de moltíssimes persones, ja que permeten que els cotxes siguin més lleugers, els envasos dels medicaments, més segurs, i les aplicacions industrials, millors. Gràcies a les més de 90 seus que tenim repartides en 25 països, els nostres gairebé 11 737 empleats poden treballar a prop dels nostres clients. El 2022, les tres divisions de l'empresa juntes van generar una facturació anual de 2.603 milions d'euros.

Ofertes de treball relacionades

Röchling
Bocairent
Operari/a de mecanitzat

Busquem persones dinàmiques i amb bona actitud per treballar en equip i amb coneixement...

Röchling
Bocairent
Operari/a logístic

Busquem persones dinàmiques i amb bona actitud per treballar en equip i amb coneixement...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Röchling i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV