Grupo BN Facility Services

Grup BN Facility Services és un grup d' empreses de serveis generals fundat el 1972, i d' àmbit nacional. Actualment el grup està format per 2.000 persones que presten servei a més de 1.500 centres de treball. A través de les nostres divisions, oferim la integració de tots els serveis que necessita una empresa o institució tant en el sector secundari com en el terciari.

Les sinergies que es produeixen afavoreixen una millor racionalització de costos, un major coneixement de les necessitats i millor servei. I per arribar a aquesta missió, recorrem el camí a través de la nostra visió, va ser l'elecció de cada vegada més clients per la forma com solucionem les seves necessitats, per la forma com ens adaptem a les innovacions del mercat sent un exemple de taller del segle XXI.

Ofertes de treball relacionades

Limpiador/a cristaler/a

En Grup BN Facility Services, estem en cerca d'un/a Cristalero – Especialista, per a re...

Netejador/a industrial

A Grup BN Facility Services, estem en recerca de diversos/a Netejadors/es Industrial, p...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Grupo BN Facility Services i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV