Balaguer Rolls

Fundiciones Balaguer S.A és l'empresa líder a nivell mundial en la fabricació de cilindres centrifugats temperats destinats a la indústria alimentària. Amb més de 100 anys d'experiència en el sector, ens comprometem a oferir la millor qualitat als nostres clients, emprant en cada cilindre els millors materials juntament amb la tecnologia més avançada del mercat. Gràcies a la confiança dels nostres clients, Fundiciones Balaguer S.A segueix creixent cada any a nivell mundial, exportant el 99% de la producció a més de 130 països del món.

Ofertes de treball relacionades

Tornero/a - rectificador/a

Des de Fonecions Balaguer, busquem torner manual convencional, torner CNC, rectificador...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Balaguer Rolls i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV