SADA Servici d'Ajuda Domiciliaria

En el ritme de la vida actual hi ha moltes obligacions de la llar que no sempre es poden atendre de la millor manera. Una d'aquestes és la cura de persones grans en condició de dependència en una llar que ha d'estar ben organitzada i en excel·lents condicions per a una bona qualitat de vida.

Aquest és el motiu pel qual cada dia s'han fet indispensables els serveis de cuidadors juntament amb l'atenció i manteniment integral de la llar en benefici de persones que requereixen de cures especials i de tota la família.

No és gens fàcil tenir en la família una persona que necessiti d'una atenció i de cura especials i, per falta de temps i a causa d'altres obligacions, no poder complir amb aquestes imprescindibles tasques.

És la raó per la qual en SADA oferim el servei especial de cuidadores de persones majors a Ontinyent i altres importants localitats de la Comunitat Valenciana. Som conscients que és una necessitat que moltes famílies no poden complir i és el que ens ha convertit en professionals de molt llarga experiència en aquest tipus de servei.

La cura d'ancians a Ontinyent no és cap problema per a nosaltres, ja que estem en aquesta ciutat per a oferir i complir de la manera més completa i amb la major professionalitat amb aquest servei integral que en tota llar inexorablement serà necessari en algun moment.

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a SADA Servici d'Ajuda Domiciliaria i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV